Če iščete MTB odklop, sta dolini reke Soče in reke Nadiže prava destinacija. Okoliške gore, hribi, doline, naravne, kulturne in zgodovinske znamenitosti,ter ljudje, ki tu živimo, smo vse, kar potrebujete za nepozabno doživetje.

Vas Kred leži pod Stolom in Matajurjem, med katerima se vije najtoplejša alpska reka Nadiža. Star vaški rek pravi, da Nadiža prežene vso trudnost, Preizkušeno prežene tudi utrujenost od celodnevnega kolesarjenja 😉

V bližini je Robidišče trail center, ki ponuja urejene poti za MTB spuste, po predhodni najavi pa je možna tudi podpora s kombijem. V sklopu tega centra je tudi park za učenje, kjer lahko trenirate skoke in ravnotežje. Tukaj najdejo pravo zabavo tudi otroci.

Robidišče trail center

Prav tukaj reka Nadiža Slovence poveže z Italijani. Italija je le 4 km zahodneje. Tudi čez mejo imamo številne čudovite gorskokolesarske poti.

MTB ture so prilagojene vašim željam in sposobnostim. 

Ob vašem prihodu se spoznamo, pogovorimo in naredimo plan, ki bo v najbvečji meri izpolnil vaša pričakovanja. 

Namestitev je v apartmaju Ten Sen v Kredu.

Apartma se nahaja v centru majhne obmejne vasi Kred, le 6 km od Kobarida, 4 km od meje z Italijo in 10 km od Robidišče trail crntra. Reka Nadiža je le 10 minut hoje stran.

Prostor za kolesa je na voljo brezplačno. Po predhodni najavi lahko organiziramo izposojo koles in e-koles.